Бунгала Бъчвата

Пенливите вълни заливат непрестанно златния пясък. Водата е кристална и може да се видят множеството проблястващи рибки. Небето има онзи типичен син цвят, които те кара да мечтаеш.

На брега на морето. Самостоятелни къщички (бунгала) с две стаи с по две легла, санитарен възел и хладилник.
Голяма поляна за децата, детски кът с катерушка и люлки и най-важното - с достатъчно въздух между отделните бунгала и далече от курортния шум.

Това не е пасаж от разказ на известен автор. И за да се убедите сами, Ние от ПОЧИВНА БАЗА БЪЧВАТА Ви каним да прекарате една незабравима почивка.

Едно от най-забележителните неща е, широката гледка, разкриваща се от ръба на скалата, от където можете да видите сливането на морето и небето в хоризонта, сякаш нарисувани като от художник. Боровете край бунгалата осигуряват естествен климатик, приятна прохлада в горещите дни, когато слънцето напича повърхността на земята. Самите бунгала са достатъчно отдалечени едни от други и дават възможност за лична свобода и уединение. Двете беседки, разположени измежду тях са идеални за сутрешно кафе или просто за дълги нощни разговори с приятна компания под звездите.

За вашите деца е предназначен детски кът, в който могат да си играят, също така има и място за спортни игри, като волейбол или футбол на поляната под прохладата на дърветата. Кухнята в почивната база е оборудвана с голяма професионална печка и допълнително с две по-малки, предназначени за любители на готвенето. За доброто настроение в базата има бар във формата на бъчва.

Едно приказно място, което ви държи в екстаз, спокойствие и тишина, уют за душата с аромат на море!https://www.livechatalternative.com/